GGGG


SOCIAL SECURITY CENTRE. VIVEIRO.

Cliente
Tesorería Seguridad Social
Año
2016
Resultado
Finalista
Pais
España

CONCEPTO

The outdoor image of the building will be a compact and heavy element protected from the rigours of the weather, so it is practically  hidded  from  outside.  The public can Only see some tops of trees rising behind the walls  and it will just guess the indoor activitythanks to an  strategic window at the façade towards  Ramon  Canosa Avenue, where the reception area and part of the waiting room are  located. Through the door of entry the public can guess a sequence of halls and courtyards that help to generate kind spaces to users. It is about bright  spacious and welcoming areas, as it can be expected from buildings intended for this use. They must try to create a calm environment to promotes the comfort for users.

SITUATION PLAN

GROUNDFLOOR PLAN

axonométrica planta baja

acceso caiis viveiro
ZONA ACCESO

VISTA ZONA ESPERA


This site is protected by wp-copyrightpro.com