PARKING & BRIDGE IN MOENA.

CLIENT
Comune di Longea
YEAR
2013
RESULT
Honourable mention
COUNTRY
Italy

CONCEPT

This competition’s aim is to create an idea for a parking and a bridge-tunnel in the North pole of the village of Moena in order to reduce the car traffic in the village’s center. This project will form part of a great project that affects to all the region of the Dolomitas, in the Italian Alps,  an area very occupied by tourism related with winter’s sports.

This architectural competition was very open within the terms of reference. So this proposal moved the initial site for the parking lot to the other side of the river. It is so, because it seemed much more appropriate in order to respect the urban landscape  very characteristic of the Alpine villages.  The Project focuses  in the perfect combination  between an element very integrated in the landscape  with an simple  functionality and the  most controlled budget .

LEVEL -1

This site is protected by wp-copyrightpro.com